EI TRIVELIG AVSLUTNING PÅ UKA

Vel folkens, det er jo absolutt ikke bestandig ting blir hverken som man planlegger eller tror..og turen til øya denna uka sammen med han bålmannen, ble en utrulig positiv opplevelse. Vi har jobba kjempemasse med hagen, og i tillegg fått gjort ting som å ta ned ei gammel tv-antenne, rensa takrenna på eine sida og reparert trappa til inngangspartiet. Joda, ingen tvil om at uka ble mer enn bare den malinga og plenklippinga jeg så for meg.

I tillegg har jeg hatt ei fantastisk avslutning på denna uka – og har til og fått meg litt sukker til mårrakaffen..oh lykke!

Jeg våkna nemlig opp på et hotell i Narvik (jada, frivillig kidnappa) og kunne nyte en skikkelig koselig frokost i godt selskap.

Frokosten var en stor overraskelse, fordi vi kom til dekka bord med litt “fancy stuff” som bl.a jordbær med sjokolade… som jeg glemte å ta et skikkelig bilde av i forfjamselsen, hehe.

I skrivende stund er jeg passasjer i egen bil og kozer meg med det. Vi var innom en tur på bl.a Rusta, men mer om det kommer i et eget innlegg.

Ha en riktig flottersfin dag alle sammen ❤️ CU L8R

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg