AV OG TIL BLIR JEG BARE SÅ LEI

Yeppz, da er jeg i farta og har faktisk klart å passere ikke bare Saltfjellet, men til og med Mo i Rana. Hadde meg et lite butikkstopp der, men oppdaga at jeg hadde glemt et par ting så jeg får finne en ny butikk etter hvert.

Akkurat nå har jeg meg et lite tissepausestopp..og kjenner at av og til blir jeg bare SÅ utrulig lei. Ikke av å tisse da – sjøl om nån ganga – spesielt midt på natta i minusgrader og snykov forbanner jeg heile blæra. Nei det jeg blir så lei av er folk!! Eller rettere sagt folk sin oppførsel. De som kjenner meg litt veit at jeg bruker å plukke opp litt søppel etter andre som jeg finner rundt om kring på rasteplasser og i naturen, og ta det med å kaste det. Jeg veit jo det er mye som titter frem når snøen smelter, men faen også. Sjekk her. Det er to små områder rett ved her jeg sitter akkurat nå.

Greit å røske med seg tomgodset som ligger her, men her er nok søppel på detta området til å fylle en søppelsekk..og det har jeg ingen mulighet til siden jeg bor i bilen nå og den derfor er stappfull av tingene mine. Og det nytter jo ikke. Jeg er breinnsikker på at om jeg hadde renska opp alt her, så ville det garantert være forsøpla igjen når jeg kommer på returen. Er det å vente at jeg blir lei? Seriøst, Norge skulle ansatt meg som nasjonal søppelplukker og betalt meg med et hjem på hjul og drivstoff så jeg kunne kjøre over heile landet og plukke opp etter svinpelsan, hehe.

Men nå er det nok sutring og klaging her, og søpla må dessverre bare bli igjen. Tok i alle fall med meg et nett med plastflasker og metallbokser av ymse nasjonalitet, selv om det ikke hjelper så mye akkurat.

Ha en riktig flottersfin dag videre da alle sammen ❤️

8 kommentarer
  1. Skjønner deg veldig godt. Ja, folk slenger bare i fra seg, også turister. Tenk at turister gjør fra seg i buss skuret. Har også plukket opp tomflasker som ligger slengt. Putter en pose i lomma og tar med meg. Du får ha god tur videre på bilturer. Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg