FULL FART INN I 50-ÅRA..

Hei og hoppsan..da er det vel på tide å få skribla litt her inne igjen..

Man kan trygt si det har vært full fart inn i 50-åra, for jeg hadde rund-dag på mandag, og siden da, har det vært rimelig turbulent, hehe =P

Det er jo ikke hver dag man fyller 50 (heldigvis, hehe), så litt markering måtte til..derfor starta jeg dagen med å kose meg med ei lita, ferdigkjøpt ostekake og noen pakkenelliker fra søstera mi og familien, etter frokost.

 

 

Hadde ikke invitert til noe stort lag, men laga bl.a ei bløtkakenere bare sånn i tilfelle..

Og ut på ettermiddagen kom det faktisk en del familie og venner innom, og jeg hadde en superflotters dag. =D

Tirsdag var ikke fullt så trivelig. Kongen min har jo sagt takk & farvel – ødelagt gearkasse og nedslitt clutch – så den dagen skulle jeg kjøre en siste tur med han, før han ble parkert og avskilta..meeen..jeg kom meg ikke mer enn halvveis til broren min der bilen skulle parkeres – før kongen dabba sakte men sikkert av i farta, til han stopp helt..yepp..der var den clutchen så nedslitt som det bare var mulig å få den – så da måtte jeg ringe broren min og få han til å komme og slepe meg.

En ting var nå slepinga de siste milene hjem til han – det gikk jo greit – men det var ikke fullt så enkelt å skulle få kongen dit han skulle stå parkert. Vi måtte få kongen opp halve bakken hos han, inn et hull i gjerdet og så over marka til andre sida..noe som ikke var helt lett, siden bilen ikke gikk for egen maskin.
Så broren min prøvde først å feste et stag mellom bilene våre, for å prøve å rygge meg inn, som om han rygget med henger..

..men det gikk ikke så bra, fordi kongen er sabla tung, og ville bare vri seg sidelengs.

Deretter henta han traktoren og klaska skuffa i bakenden på kongen og prøvde å skyve med den – men nope!! Fungerte ikke.

Kongen var vanskeligstilt, og ville bare sidelengs, og til slutt hold vi på å gå i gjerdet til brorsan..trur jeg hadde 1cm klaring på slutten, så han måtte heller dra meg sidelengs oppover et stykke.

Til slutt fikk han nok, og saga et ekstra hull i gjerdet sitt helt øverst, så han kom seg inn med sin egen bil, og fikk slept meg midt ut på marka..deretter kjørte han bak med, fikk satt på staget igjen, og så rygga han og dytta meg, mens jeg fikk styrt kongen på plass.. PUH!!

Prøver å legge ved en liten videosnutt fra den siste økta, der King Blaze blir satt på siste hvilested..håper dere får til å se den.. 🙂

https://youtu.be/SLM3X4-K-YI

Legger ved YouTube-linken i tilfelle den fungerer bedre..

https://youtu.be/SLM3X4-K-YI

Da det var unnagjort, og vi hadde hatt en liten pause, heiv jeg meg til og jobba litt sammen med de andre som var der. Det skulle graves vekk en hel mengde muld, stein og leire fra siden av garasjen til broren min, for å prøve å komme til dreneringa som er tett som bare fy.. Vi grov og hakka for hånd, mens han var å henta løsmasse med traktoren etter hvert, og kjørte det vekk. De andre har vært der i flere runder alt og gravd, og denne dagen fikk vi gjort oss ferdig med det viktigste, og komme så langt ned og inn at det er enklere for han å gjøre jobben. 
Skal innrømme at jeg var en smuuuule sliten i de fleste muskler, etter 7 timer graving i steiksol – men ikke noe en god, varm dusj og litt meddusin kunne fixe etterpå, hehe =P

Onsdag var litt roligere dag – og jeg satt store deler av tida og bare sløva ute på verandaen – men om ettermiddagen kom sønnen til broren min bortover med en bil det var meninga jeg skulle låne ei stund. Jeg SKULLE nemlig kjøpe en annen bil hos han, som han bare skulle sette inn ny topp på – men så viste det seg at den ikke passet – og det kunne blitt en dyr – og ikke minst langtrukket affære – å få den ferdig fiksa…så han tilbydde meg i stedet å kjøpe den bilen jeg egentlig bare skulle låne. Noe jeg sa jatakk til med stor glede, fordi jeg likte den bilen myyyye bedre enn den jeg egentlig skulle kjøpe, hehe.. 
Så sånn endte jeg opp med Patrolen – som rimelig kjapt fikk navnet “Buster” =D

Og i går, torsdag, var jeg først på biltilsynet og fikk ordnet med tingene der..levert inn skiltene til kongen og omregistrert Patrolen over på meg. Deretter tok jeg meg en lengre kjøretur, for å bli litt kjent med bilen. Det er en turbo-diesel..med langt flere hester under panseret så det kongen har..og det var rett og slett en fryd å kunne kjøre i jevnt tempo, uten å måtte dytte bilen oppover de værste bakkene, hehe =P
Deretter avslutta jeg med et supertrivelig skravlebesøk i går kveld/natt, av en venn jeg ikke har sett på flere år 🙂

Så nå gleder jeg meg til å få litt bedre råd etter hvert, til å kunne kjøre meg en lengre tur..mest sannsynlig sørover. Men det blir ikke riktig enda – for det første må jeg som sagt få litt bedre økonomi etter alt det styret som har vært i det siste – pluss at det er et par, små lekkasjer på ny-bilen som jeg skal få hjelp til å fixe før jeg setter avgårde på langtur..

Ojsann..ble litt lengde på dette innlegget, hehe..men sånn er det vel bare av og til, når man har mye på hjertet på én gang, 😉

Ha en super fredag da, alle sammen…og riktig god helg <3

 

#ukeoppdatering #bursdag #feiring #venner #jobbing #tur #kjøretur #nybil 

12 kommentarer
  1. Gratulerer så mye med dagen! og velkommen etter i de femi….deilig alder det…hihih..Så trist å høre om kongen..men BRA du har fått buster inn i livet…det er deilig å ha en bil…..og der du bor, må du vel nesten ha det….Godt å se og høre du har mye på hjertet…DA har det skjedd litt da…og du har det bra….HA en god kveld og kos deg i sommer!

  2. Toini: Tusen takk for det =) ..tviler ikke et sekund på at det er en kjekk alder, hehe 😉 Ja det var synd med kongen – men er sååå utrulig glad for at jeg fikk tak i Buster..han er ei utrulig god erstatning, og ja – bil MÅ jeg ha her, ellers trur jeg at jeg tilter, hihiii =D Og du har rett i det – det har skjedd en del – og det har hjulpet på livskvaliteten en hel masse <3 En riktig god kveld videre til deg og riktig god sommer =D

  3. Gratulerer masse med dagen på etterskudd og denne nye flotte mannen din. Ser jo riktig så kar ut denne da….trist å kvitte seg med biler og tenker fortsatt på min gamle bmw som jeg solgte for nien tusen…..lever den enda lissom. Flott med gaver og den kaka så digg ut da. Gleder meg til du kommer sørover….kanskje vi sees vettu….klemmer…..

  4. solliv: Tusen takk for det =) Ja det er en kjekk kar jeg har fått – selv om jeg nok blir å savne kongen ganske mye.. Åh ja..litt gaver og kake gjør seg av og til, hihi 😉 Ja jeg skal som sagt prøve å komme meg nedover etter hvert..selv om det nok blir sensommer/tidlig høst..og det hadde vært kos å treffes <3 Klemme-klemz

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg