MINIFERIE MED GUTTUNGEN

..vel..det ble ikke mer enn en knapp times søvn i nattg, fordi medisinen atter en gang slo ut “feil”, men nå er frokosten fortært.. 


 

og mårrakaffen har gjort magiske underverker 😉

..så nååååå er jeg og guttungen klar til å sette nesa mot Tromsø <3

Vi har ikke råd til å ta en lang eller dyr ferie i lag i år – så da ble det til at vi bestemte oss for noen dager med bare kos og litt shopping i “nærområdet”.
Så planen er at vi nå kjører til Tromsø og koser oss der først. Deretter – i ettermiddag/kveld kjører vi ned til søstera mi på Andørja, og blir der et par netter. Det betyr at vi skal kose oss sammen med dem i hele mårra =) Og så avslutter vi på fredag, med å kjøre til Narvik og se hva vi kan finne på der, før vi drar hjem til byen igjen =)

Jupp-jupp..dette betyr da at jeg kommer ikke til å være særlig aktiv her inne på noen dager. Blir nok å komme et og annet innlegg – og utfordringen SKAL jeg klare å få sendt inn bidrag til..men vet ikke hvor mye tid jeg blir å bruke til å lese blogger og kommentere..men det regner jeg med dere har forståelse for 😉

Ha en nydeligvakker onsdag da, alle sammen <3

#blogg #hverdagsblogg #hverdagsliv #hverdag #ukedag #midtiuka #onsdag #tur #biltur #langtur #familie #familietur #kos #ferie

8 kommentarer

Siste innlegg