LETTVINT KYLLING MED AVOKADOMAJONES

I dag har jeg vært flink og laga meg skikkelig middag. Det ble en veldig enkel kyllingrett, bare fresa en hel filet på panna med litt grillkrydder, og så heiv jeg den en halvtimes tid inn i ovnen på 200°c mens jeg laga avokadomajones som tilbehør. Deretter stekte jeg litt løk og ferdig kokte poteter, og voila: Med litt ekstra grønt på tallerkenen i form av agurk, ble det godt for både øynene og gane.

Her er oppskrifta på avokadomajones for de som er interessert:

Kapp opp kjøttet av en avokado og et hardkokt egg og kjør det i en blender til det er godt mosa sammen. Tilsett et par teskjeer med nøytral olje og safta av 1/2 lime og kjør videre i blenderen til det blir en kremet konsistens. Smak til med salt og pepper og gjerne litt tørket persille. Smaker godt til alt mulig..kjeks, nachos, pizza, på knekkebrød og brød.. eller som her, som tilbehør til middag.

Som dere kanskje ser er min majones grov.. det er fordi jeg ikke hadde blender og måtte mose alt for hånd. Litt annerledes konsistens, men like god på smak likevel.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg