BLOGGEN SOM MISTA MEININGA SI

Da jeg starta å blogge for over 3 1/2 år siden, var hovedmålet med bloggen min, å dele historier og bilder fra turene mine – land og strand rundt.. Men en eller annen gang underveis, og ca. 900 innlegg seinere, har jeg kommet ut av kurs. Og særlig etter at jeg starta opp igjen nå i høst, etter at jeg hadde en lengre pause – har bloggen totalt mista den opprinnelige meininga si.

Og det skal jeg prøve å få gjort noe med. Blir nok fremdeles å blogge litt om ditt & datt som skjer i livet mitt ellers..men skal gjøre så godt jeg kan å komme meg tilbake på sporet – og ha innlegg som på en eller annen måte omhandler naturen..

Som i dag..etter at søstersen og jeg hadde surra med gudane veit så mye rart..som bl.a innebar en tur til Flisa..kjørte jeg “øverveien” hjem igjen..en mye lengre tur, som går via Svullrya.. Og én eller annen plass der – langs en flott innsjø som heter Rotbergsjøen – oppdaga jeg plutselig en gjørmevei som gikk ned mot vannkanten.

Ikke heilt greit å få med seg alt under fart – så jeg var flere meter forbi nedkjøringa, før jeg fikk trødd inn bremsa..og så var det bare å få gampen i ryggemodus, så jeg kom meg tilbake til avkjøringa…og humpe & skumpe meg ned, gjennom gjørme og og små innsjøer av regnvann. Nå viste det seg at det var liiiitt vél trangt om plassen for å få snudd doningen..men heldig som jeg er, og har en solid kar med lavgir/krypegir..fikk jeg snodd meg inn mellom steiner, trær og gjørmehauger til jeg fikk fronten rette veien igjen 😁

Etter at det var gjort, surra vi litt rundt og sjekka ut terrenget..

..og så sanka vi sammen litt næver og kvister som ikke var så våte at det dryppet av dem..og så laga vi oss et lite bål som vi kosa oss med, før vi satte nesa hjemover igjen.

Gjett om ho gamla hadde det fint der 😁😁

Fikk aller nådigst lov å legge ut bilde av søstersen 😉

Og seee – fikk jaggu knipsa nån små Bambi’er da vi var nesten hjemme på gårdsplassen igjen 😍 (ok..ikkje verdens beste kvalitet på det bildet – men skitt au 😉)

8 kommentarer
    1. Bloggen blir til mens vi går, og det er jo naturlig at vi sporer litt av innimellom. Men jeg synes ikke det gjør noe. Greit å minne oss selv på hvorfor vi begynte å blogge. Jeg føler jeg har sporet veldig av, men kommer vel inn på sporet etterhvert. 😉 Ha en fin dag! Klem 🙂 <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg