OG SÅNN BLEI DET MED RESTEN AV HAGEN

Yeppz, da sier jeg meg ferdig med hagestyr for denna gangen (trur æ). Som du kanskje fikk med deg i det innlegget HER så er jeg på øya og prøver å fikse litt opp i hagen til huset etter mora mi..og i går fikk jeg tatt ca 3 av sidene. Men så er spørsmålet, hvordan ble det med resten av hagen da? Vel, det har vært et flott vær her i dag også, overskya men opphold, litt vind og med en herlig temperatur.. perfekt til å jobbe ute i. Så etter frokost heiv jeg meg til og starta med den totalt overgrodde øversida av huset. Ja dere ser nå sjøl på bildene.

Det nytta ikke mye med vanlig gressklipper der, så jeg henta en kantklipper, bretta opp ermene og gjøyv på med dødsforakt. Nå ble jeg litt hefta underveis fordi jeg har måtta snakka litt med søsknene mine på telefonen i dag om litt viktige ting & tang, men ellers jobba jeg jevnt og trutt – og sakte men sikkert ble villnisset forvandla til noe som kunne begynne å ligne på en hage.

Etter klippinga har jeg nå raka så og si alt rundt heile huset, men kjente at middagstrollet begynte å lage bråk, så nå har jeg poteter på kok, og så skal jeg frese den fisken jeg “skrøt” av i det innlegget HER.

Det er enda myyye igjen som bør tas tak i ute i hagen. Det jeg har gjort disse to dagene er å få unna det værste, men det er bl.a haugevis med bed som burde renskes opp i. Men det tviler jeg sterkt på at jeg orker å begynne med nå i denna runden, for jeg trur kroppen har fått nok for ei lita stund, hehe. Så jeg skal garantert ta meg en tur tilbake hit før søstersen & co kommer.

Vel, da veit dere det, jeg kom faktisk sånn høvelig i mål med hageprosjektet mitt her.

Ha en riktig flottersfin ettermiddag og kveld videre alle sammen ❤️

6 kommentarer
    1. Det er noe med det, å holde orden på eiendommer. Passe på og stelle og stulle – det er både morsomt og slitsomt. Men bra blir det når man har gjort unna så mye 🙂 Godt jobba!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg