DEN STORE VASKEDAGEN

...oh hjelpes, i dag har jeg fått gjort en masse, alt. Da guttungen hadde dratt på jobb, satt jeg først ei stund å kosa meg med håndarbeidet, samtidig som jeg gløtta litt på Grimm..en serie jeg ser på Netflix. Deretter titta jeg ut vinduet, og ser rett inn i en grå og regntung himmel..så jeg fant ut at jeg skulle hive meg rundt og starte rundvasken av leiligheta i stedet for å fly ut..og som tenkt, så gjort.

Jeg rasa inn på badet, fant frem vaskebøtte og diverse vaskemiddel og satte i gang.


 

Ble faktisk badet jeg starta med, for det er det jeg liker minst å vaske..


 

Så jeg gnikka & gnukka i vei på tak og vegger, halte & dro for å komme bak vaskemaskinen, og synes faktisk ikke det var så ille å gjøre litt arbeid for seg selv, for en gangs skyld...

Men så måtte jeg ta et avbrekk på en liten time, for jeg fikk besøk av ei venninne som skulle komme å hente noe klær som sto lagret her. Det er veldig lenge sida jeg har sett henne - så det var rett og slett godt å få skravle litt med tøtta igjen <3

Og når hun dro, gjøyv jeg løs på vaskinga igjen - måtte jo smi mens jernet var varmt og vannet...eeeh..vått, hehe =P

Og før jeg visste ordet av det, var jeg ferdig..

TA-DAAAA =D


 

Deilig å bli ferdig med det forgrømmade badet..så da kunne jeg koste på meg litt seeein lunsj..pølse & egg får duge =)


 

Det var godt med litt vomfyll..men tok lat-makken meg etterpå?..NOPE! Jeg mener, når man får ånden over seg, er det bare å la det stå til..så elle-melle...stua neste ;)

..huff for et kaos =/..har ikke gidda så mye som å ta juleteipen av vinduene tidligere..Men NÅ er teipen borte - og så måtte jeg jo passe på å ommøblere litt i samme slengen ;) 
Ble nå ikke så aller verst..men jeg er ikke helt fornøyd med det som henger på veggen over sofa..skal omrokkere litt etterhvert, men ikke i dag...NÅ er jeg småsliten, og akter å sløve resten av kvelden..og prøve å få lest igjennom alle de koselige bloggene som ligger å venter på meg ;)

 

#blogg #hverdagsblogg #fredag #helg #vaske #renhold #rundvask #vaskemiddel #bad #pause #lunsj #stue #ommøblere 

14 kommentarer

annebe

16.06.2017 kl.18:20

Godt å få vaska litt , føles så deilig etterpå... Blei bra når du gjorde om litt ser det ut til..koselig hos deg :)) Men teipen kunne du jo bare latt være.... er jo bare et halvt år igjen til jul nå..hehe...

Helene

16.06.2017 kl.19:26

annebe: Ja det er jammen sant - er en egen, god følelse når bøtta er "parkert" =) Takk for det - er godt med litt forandring ;) Hehehe..ja du sier noe - kunne jo spart med det arbeidet =P

fruensvilje

16.06.2017 kl.18:54

jammen har du vært dyktige,her hoppet jeg vist ovr helgavasken i dag hi hi ,kan ikke vaske samtidig som en er møbelsnekker ) koselig stue du hadde da

Helene

16.06.2017 kl.19:28

fruensvilje: Takk..hehe..hadde vel hoppa glatt og elegant over hele vaskinga jeg også, hvis det hadde vært skikkelig vær ute for å fly i skauen..men kanskje like greit at jeg fikk tatt det, før godværet kommer tilbake ;) Takk så mye for det =)

dvergpinschere i mitt hjerte

16.06.2017 kl.18:57

Er jo så deilig når det er gjort..og særlig når det er for seg selv...jeg var også sånn før..når jeg først gjorde rent, så ble det ommøblering..hihih..mannen vist aldri hvordan stua var når han kom hjem...en nå har jeg roa ned...for kroppen klarer ikke all den jobben...Ser veldig fint ut hos deg da... og kos deg med et rent og herlig hjem!! ha en god kveld!

Helene

16.06.2017 kl.19:31

dvergpinschere i mitt hjerte: Jaaaa..det er jo akkurat det - har en skikkelig god følelse nå - selv om jeg ikke fikk tatt mer enn bad og stue i dag. Hvis kroppen ikke protesterer for mye - og jeg gidder, tar jeg i alle fall kjøkken i mårra - men der er ikke mye man kan ommøblere på, tji-hi ;) Takk så mye for det =) En riktig god kveld til deg også =)

solliv

16.06.2017 kl.21:24

Så deilig å få ånden da, ble rent og pent :-)

Helene

16.06.2017 kl.23:32

solliv: Visst er det deilig - godt å få unna en del, så man bare kan kose seg og nyte tilværelsen etterpå =)

Sandra Marie

16.06.2017 kl.23:20

Deilig når det er rent og pent, har vaska i dag selv :)

Helene

16.06.2017 kl.23:33

Sandra Marie: Ja det er helt sant =) Du får kose deg videre i kvelden - i nyvaska hus ;) =)

Ida Caspara

17.06.2017 kl.02:12

Så deilig å få slikt unnagjort, bare ta ferien hit du hehehe :))) Fri kost og losji skal du få :) Koselig du har det i stua <3 Ha en fin natt :)

Helene

17.06.2017 kl.10:35

Ida Caspara: Hehe..jojo..det blir det neste - reisende vaskedame i farta, tji-hi ;) Men ja - det er veldig deilig å få det ferdig :) Takk for det <3

Margrethe

17.06.2017 kl.16:18

Fy søren så flink du var! Klapp-klapp, og håper du hvilte vel og lenge <3

Helene

17.06.2017 kl.17:07

Margrethe: Hihi..takk-takk =D ..og jad - fikk hvilt meg kjempemasse =) <3

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits