hits

EN GOD, GRÅ DAG

Det er grått i nord, i dag..egentlig ikke noe uvanlig det, da..men i dag plaga det meg ikke noe særlig å våkne opp til grå himmel og våte hagemøbler. 
Jeg sulla rundt og gjorde meg ferdig med det vanlige mårra-ritualet mitt, jeg..og så rigga jeg meg til på sofa med frokost og boka mi, satte på litt dempet, klassisk musikk på tv og bare nøt tilværelsen.

 

Regnet hadde stoppa tidlig i mårres, og etter hvert tørka det opp ute..så da tok jeg meg en liten tusle-tur..først rundt omkring i hagen, og deretter i fjæra, før jeg henta boka mi og slo meg ned litt i hagen og hørte på måkeskrik som blanda seg med bølgeskvulpet..ganske herlig, må jeg si =)

 

 

 

 

Og nå er jeg godt planta innendørs igjen. Har sittet og surfa litt på nettet, og mens jeg satt her, så jeg plutselig en skygge i øyekroken som gled forbi utenfor vinduet..og seee..der var det sannelig en som kjempa seg padlende forbi langs land..tøft!! =D

 

Ellers blir nok ikke den heeelt store, fysiske utfoldelsen her i dag, nei..planlegger kun koselige aktiviteter som strikking, lesing, baking og titte litt på en eller annen film..har haugevis av DVD´er, i tillegg til Netflix - så det er nok å ta av, hehe =D

Ha en fortsatt supertrivelig søndag da, alle sammen =D

 

#søndag #grådag #overskyet #kosedag #sløvedag #hage #fjæra #stiltogrolig 

9 kommentarer

frodith

15.07.2018 kl.16:48

Synes det høres ut som en flott dag :-) stille og rolig og koselig :-)

Helene

15.07.2018 kl.19:59

frodith: Oh ja..har vært helt herlig ;)

solliv

15.07.2018 kl.18:00

Koselige bilder, deilig synes jeg da. Når man får litt roa over seg....her er sol og sol og nå fotball :-)

Helene

15.07.2018 kl.20:00

solliv: Takk så mye for det =) Har vært en helt super dag =) ..litt små-misunnelig på sola..men er ikke noe for fotball, så den kan du ha i fred, tji-hi ;) Søndagsklem <3

fruensvilje.blogg .no

15.07.2018 kl.19:22

sulledager kan være greit innimellom bare det ikke er hver dag hi hi ,nå beveger vi oss mot helgelandskysten i morgen,og planen vår er å ta med oss sol og varme :=)

Helene

15.07.2018 kl.20:01

fruensvilje.blogg .no: Det er sant, hehe =P Dere får ha en riktig god tur - og bare kom lengst mulig nord med sol & varme ;) =)

Toini

15.07.2018 kl.20:03

Høres ut som en flott søndag dette...rolig og bare sulle rundt...Håper du fikk en fin dag og får en flott kveld!

HeidiElise

15.07.2018 kl.20:05

Høres ut som en perfekt søndag! Deilig med slike lese og avslapningsdager :)

annebe

15.07.2018 kl.20:41

Sol her i dag..men meldt regn på onsdag :)) Gråvær kan være koselig det..men ikke for lenge av gangen.. Men hørtes ut som du hadde planer for trivelige sysler..håper du har kost deg .. Fine bilder var det også :)) Klem <3

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

49, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering, håndarbeide og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder å farte litt land og strand rundt for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv