hits

FRITT & FRITT, fru.Blom..

I dag har jeg fritt fra jobb..noe som både er deilig - og faktisk litt kjedelig, hehe =P

Men jeg har nå funnet noe å fylle dagen med, så langt. Dro ned på trening etter frokost, og kosa meg masse-masse med det.. Jeg titta på klokka da jeg hadde jobba meg gjennom nesten hele programmet for både under- & overkroppen, samt noen mageøvelser i tillegg..og syns det var så rart at jeg hadde brukt under en time..makan til å være kjapp, da..helt til jeg titta på nytt igjen - og da viste det seg at jeg hadde vært der nesten 2 timer, hehe...så det var en god start på dagen =)

Etter trening, dro jeg innom butikken og shoppa litt mat som er viktig i det kost- og treningsopplegget jeg har nå.

 

Og vel hjemme igjen, tok jeg meg en solid lunsj, og så fikk jeg båret sommerdekkene mine opp og stablet de i kassen på kongen. Skal ved første, mulige anledning bort til broren min og få de gamle dekkene av felgene og lagt på noen andre.

..og tru meg - det var ei rein styrketrening i seg selv..for først måtte de bæres opp ei trapp, fra nedsida av hytta og til plattingen..

 

 

 

Deretter måtte de opp den bratte bakken, og så lempes opp i kassen..but YES!! I did it! =D

 

Ellers har jeg nå bare surra med litt husarbeid..rista matter, lagt sammen noen klær, og vaska og hengt opp nye..og nå er jeg på "gudbedre-kor-æ-kjede-mæ" stadiet..så jeg skal se om jeg ikke finner på et eller annet (u)fornuftig å gjøre, hehe =P

Ha en flottersfin dag videre da, alle sammen =D

 

#fri #fridag #trening #mat #tilskudd #kosthold #sommerdekk #husarbeid #kjedelig

13 kommentarer

Toini

02.05.2018 kl.13:47

Så flink du er....og det er jo fin treningsøkt det å flytte dekk...Du får pakke sekken og ta middagen ute i skogen...ta deg en gåtur..så slipper du kjede deg.....Ha en god dag!

Helene

02.05.2018 kl.20:20

Toini: Takker for det =) Javisst er det fin treningsøkt, hehe =) Kom meg nå gjennom dagen uten å kjede vettet av meg..puska og styrte litt på utsiden her, og vips var dagen gått ;) Ha en flottersfin kveld =)

kaosverden89

02.05.2018 kl.15:00

Så flink du er :) ha en strålende dag :)

Helene

02.05.2018 kl.20:20

kaosverden89: Tusen takk for det - og en flotters kveld til deg =D

natheless

02.05.2018 kl.15:34

Hørtes ut som en perfekt fridag. Du har jo hatt full arbeisdag med trim!!!! Flink du! Kos deg videre i dagen. Å kjede seg er sundt, for da blir man så glad når det skjer noe spennende!

Helene

02.05.2018 kl.20:22

natheless: Joda - det kan man vel egentlig si..godt å ha noe å styre med..liker best å være i aktivitet ;) Takk så mye for det =) ..hehe..ja det har du jammen rett i ;) Ha en superflott kveld videre =D

fruensvilje.blogg .no

02.05.2018 kl.16:41

du er jammen flinke ja og sterke :=) og når du kjeder deg kan du jo kaste fiskesnøre ut i vannet,du kunne jo risikert å få en fisk eller to :=)

Helene

02.05.2018 kl.20:23

fruensvilje.blogg .no: Takk for det - ja jeg liker jo vekttrening, så det var jo ganske perfekt ekstra-trening for meg det der, hehe ;) ..tja..kunne jo selvfølgelig det - meeen..siden jeg er vegetarianer, blir det liksom ikke like stor stas å fiske, og så måtte finne noen å gi den bort til, hehe =D

Eva

02.05.2018 kl.18:02

Åh himmel....sterk dame altså :D

Jeg har gitt opp å løfte sånne ting. Kan fortsatt gjøre det, men ikke uten å bli sengeliggende etterpå. Så jeg oppbevarer dekkene på dekkhotell. For meg var det jammen en god investering. Det er ikke gratis akkurat, men jeg slipper i alle fall å bli sengeliggende når dekkene er byttet :)

Du får kose deg videre med fridagen. Viktig å gjøre noe (u)fornuftig også :D

Helene

02.05.2018 kl.20:25

Eva: Takker for det..vel..joda..styrken er det heldigvis ikke noe å si på. Trener jo med vekter flere ganger i uka, og det hjelper godt på =) Så synd da, at du blir så dårlig av å gjøre sånt arbeid..skjønner deg godt da, at du bruker et dekkhotell =) Takker for det..dagen ble flott, den =) Ha en nydelig kveld videre =D

solliv

02.05.2018 kl.21:01

Ser ut som masse innkjøp av proteiner. Det er bra for kroppen og for deg som trener masse. Kjede seg....er tråkig. Men jeg så du fant på noe. Sterk som en bjørn du....greier nesten ikke løfte en sekk med jord engang jeg.

Margrethe

02.05.2018 kl.21:21

Du er helt rå! Blir nesten sliten bare av å lese, hihi..... du koser deg - det er toppen <3

frodith

02.05.2018 kl.22:59

Nattinatt fra Polen ;-)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

49, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering, håndarbeide og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder å farte litt land og strand rundt for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv