hits

VASKE, PLASKE & BAKE-ORGIE

I dag har jeg fritt fra sykehjemmet..og klarte selvfølgelig gluggene mine å sprette opp før småfuglene hadde tenkt å våkne..men aldri så ille at det ikke er godt for noe - for da fikk jeg med meg en aldeles nyyydelig soloppgang <3

Litt før 04.30 i mårres..vakkert <3

 

Men selv om jeg var våken så søkke tidlig, gadd jeg ikke å starte dagen for alvor..så jeg krydde meg tilbake i senga og leste litt..og tenk..etter ei stund sovna jeg faktisk igjen..og sov til litt over 9..DET var godt, det..tji-hi =)

Så da ble det den vanlige frokostrunden på verandaen, da..og i dag bytta jeg ut frokostboka med litt hjernetrim i stedet.
Liker godt å løse kryssord og sudoku..og andre sånne typer oppgaver =)

 

Hadde bestemt meg på forhånd at jeg skulle gjøre noe til gangs i dag - i form av å få vaska ned litt her i hytta, og skifta gardiner..og som tenkt, så gjort..så etter frokosten, heiv jeg meg rundt og vaska & plaska og gnikka & gnukka som en gærning..
Huska SELVFØLGELIG ikke på å ta noen før-bilder, men jeg har i alle fall bytta ut de grønnstripete gardinene som hang her da jeg flytta inn, med mine egne, hvite blondegardiner. Og så har jeg snudd spisebordet og fjerna et par av stolene for å få litt bedre bevegelsesmulighet..


 

 

Etter at jeg var ferdig med stua, kjøkkenkrok og gang, sa jeg meg også ferdig med vasking for dagen..badet og soverom kommer i neste runde ;)

Så dura jeg en snartur på butikken og shoppa inn litt til i kveld. Er jo med i en sy-/strikke-/kreativklubb, og i kveld er det min tur å ha den..så da fant jeg ut at jeg skulle hive meg rundt å bake appelsin & sitron muffins/cupcakes.

 

Er lenge mellom hver gang jeg pynter bakverkene mine nå, så resultatet ble så-som-så..men satser på at de smaker godt, da =)

 

Yepp..det var dagen min så langt, det..nå skal jeg se om jeg får i meg litt varmmat. Har tatt et par blodpannekaker ut av fryser´n, så det får bli dagens middag.
Så er det bare å sløve litt, da..og vente på at tøttene skal komme i kveld..gleeeedes <3

Ha en superflotters mandag videre, alle sammen =D

 

#mandag #nyuke #fri #fridag #soloppgang #frokost #vaske #vårrengjøring #bake #muffins #cupcake #kakepynting 

13 kommentarer

frodith

23.04.2018 kl.18:34

Det virker som du har det bra om dagen? :-) Med jobb og fint bosted. Og Jammen litt kos når du har fri også, selv om du våkner tidlig. Fin soloppgang. Jeg løser også sudoku, men er litt lenge siden nå...Blir mer wordfeud på nett. :-)

Helene

24.04.2018 kl.07:36

frodith: Åh ja..har jo egentlig ingen ting å klage over - for livet mitt er godt =) ..men du vet..mykkje vil ha mer, og... ;) Og jada..koser meg det jeg kan, innimellom slaga, hehe =P Hmm..wordfeud..det må jeg kanskje sjekke ut =D Ha en nydelig tirsdag =) Klemz

Toini

23.04.2018 kl.19:57

Det ser så fint ut hos deg..både ute og inne...Helt herlig!! og DEN soloppgangen da...Heldige deg!! Godt du sovna litt igjen..blir så fort sliten om man står opp så tidlig...Kos deg med jentene og ser gode ut de muffinens/cupcake...nammm....ha en god kveld!

Helene

24.04.2018 kl.07:38

Toini: Takk for det..og joda..er ikke noe i veien med omgivelsene mine =) Og en sånn soloppgang er gull verdt å få med seg =D Ja det var godt å få sove litt ekstra i går..meeen..det straffet seg, for i natt har jeg sovet bare 1,5 time nå på mårran..sååeh..hehe =P Takker..kosa meg masse-masse med jentene i går =) Ha en riktig nydelig tirsdag <3

fruensvilje.blogg .no

23.04.2018 kl.20:32

dei muffinsene er dei finaste eg har sett på lenge :=) så kjekt med et slikt opplegg med kos og hygge med hyggelige damer.

En fin dag,en nydelig soloppgange,godt å få vaska og rydda ,sånne dager er gode å ha

Helene

24.04.2018 kl.07:39

fruensvilje.blogg .no: Åh tuuuusen takk for det <3 Ja et sånt opplegg er gull verdt i hverdagen =D Og ja..dagen var helt super, den..fra begynnelse til slutt =D

solliv

23.04.2018 kl.20:52

Flott hos deg både ute og inne. Kakene så megagode ut. Så koselig med besøk da. Flink du har vært til å vaske å ordne. Jenta si det....klemmer herfra.

Helene

24.04.2018 kl.07:43

solliv: Jo takk, er rimelig fornøyd med omgivelsene mine for tiden..og det var godt å få vaske ned og gjort litt ekstra flid rundt seg, nå når vinteren definitivt sier farvel =) Takk for det..de smakte faktisk veldig godt ;) Ha en nydelig tirsdag,da..klemme-klemz <3

Margrethe

23.04.2018 kl.21:22

Jammen har du vært effektiv idag - vær stolt! Og så måtte jeg le.... blondegardiner... akkurat som meg det også jo...... og de muffinsene ser møe gode ut altså! Klemmer <3

Helene

24.04.2018 kl.07:45

Margrethe: Takk-takk..joda..prøver å kjenne litt på den følelsen =) ..hehe..ja det er ganske mange ting vi har felles, har jeg oppdaga ;) Takker..og ja..de var veeeldig gode ;D Ha en superflotters tirsdag..klemme-klemz <3

Atle

24.04.2018 kl.06:45

Koselig sted å bo.

Helene

24.04.2018 kl.07:45

Atle: Jotakk..det er absolutt ikke det verste stedet jeg kunne havnet =D

Atle

24.04.2018 kl.06:45

Koselig sted å bo.

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

49, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering, håndarbeide og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder å farte litt land og strand rundt for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv