hits

SÅNN VAR DET..uke #34

Jada - da står ei ny uke for døra..og her følger ei oppsummering av den uka som gikk..og som vanlig er det lagt inn linker i overskriftene, der jeg har blogga om hendelsene.. =)

UKAS HØYDEPUNKT: At jeg fant et annet sted å bo - ut av leiligheta og inn i bofellesskap med ei venninne..gledes <3

UKAS NEDTUR: Ingen tvil - det er at mora mi fremdeles sliter etter at hun falt og knakk hofta.. :(

UKAS UTFORDRING: Tror det må bli å få pakka ned alt i leiligheta som skulle på lagring - innen den tidsfristen jeg hadde gitt meg selv..

UKAS LUKSUS: På tur hjem fra øya nå på søndag, stoppa vi (jeg og søstera mi) og kosta på oss en svær hamburger m/chips og hele pakka..oooh for en luksus =)

UKAS UFORUTSETTE: Tror nok jeg må velge meg hele tirsdag som en uforutsett hendelse - fordi jeg hadde planer om liiiitt jobbing den dagen - men før dagen opprant, hadde jeg lovet meg bort til så mange gjøremål - at jeg hadde store problemer med å stå på beina når dagen var omme.. =P

 

#blogg #hverdagsblogg #hverdagsliv #mandag #uke #nyuke #oversikt #høydepunkt #nedtur #utfordring #luksus #uforutsett

4 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

28.08.2017 kl.08:33

Ha en god ny dag! og en god ny uke! Håper inderlig din mor blir bedre!! og at du vil trives i bofelleskap!

Helene

28.08.2017 kl.09:25

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk så mye for det =) Ja vi krysser fingrer og tær her..og hva meg angår - så blir det sikkert bra..jeg vet jo at jeg ikke kommer til å bo der resten av mitt liv..det er en mellomstasjon..og jeg er veldig flink til å innrette meg etter enhver situasjon, hehe ;)

solliv

28.08.2017 kl.09:46

Opp og ned hos deg....

God bedring til din mor....

Helene

28.08.2017 kl.09:48

solliv: Jada..og er vel sånn livet skal være ;) Takker så mye for det, på hennes vegne <3

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

49, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering, håndarbeide og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder å farte litt land og strand rundt for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv