hits

STORFJELL i LOFOTEN..OG VAKKER-STRANDA VED DIGERMULEN

Hei-hei alle sammen..her kommer enda et innlegg fra den siste Lofot-turen min. Har jo delt opplevelsene i flere omganger, for å slippe å få verdens lengste innlegg. Dette blir det siste i rekken - og har du gått glipp av de andre stedene jeg var innom, finner du link til de nederst i dette innlegget =)

Da jeg begynte så smått å nærme meg slutten av Lofoten, fant jeg helt plutselig ut at jeg skulle svinge av veien ved avkjøringa til Digermulen, og kurse meg innover Raftsundet..for der har jeg faktisk aldri vært før.

Og jeg angrer ikke - for du verden for et vakkert skue <3

 

 

Jeg kjørte først de 2 milene innover til der det heter Digermulen - men så på kartet at det skulle gå vei noen få kilometer til..så jeg tenkte at et par-tre kilometer ekstra, gjør jo ikke noe - så jeg fortsatte..det som kartet ikke viste, var at når det var slutt på de få km med asfaltert vei - gikk det over i en smal grusvei..som jeg selvfølgelig MÅTTE følge..i tilsammen ei mil innover, hehe. Men det var verdt det, for jeg kom til et nydelig lite sted som heter Storfjell, hvor jeg stoppa litt og strekte på beina =)

 

 

Så kjørte jeg tilbake..fremdeles med storslagen natur i massevis..

..og rett etter å ha passert Digermulen på returen, kjørte jeg kongen ned i grøfta og tok meg en liten spasertur på ei fantastisk strand jeg hadde sett der, da jeg kjørte andre veien.

Vet ikke navnet på den - så jeg kalte den bare Vakker-stranda ;)

 

 

Og én ting er i alle fall sikkert..Lofoten slutter aldri å imponere meg <3

Her kan du se de andre innleggene fra turen om du har lyst :)

ETT DØGN I LOFOTEN
Å i LOFOTEN
BALLSTAD i LOFOTEN
BUKSNES KIRKE

 

#blogg #hverdagsblogg #hverdagsliv #hverdag #tur #biltur #natur #fjell #utsikt #raftsundet #storfjell #digermulen #strand #hav #fjæra 

10 kommentarer

Marianne

23.08.2017 kl.15:19

Virkelig flott i Lofoten og det er jo kjekt at du fikk vært et sted du ikke hadde besøkt før:-) Ha en fin dag!

Helene

23.08.2017 kl.16:33

Marianne: Ja det er makeløst :) Og moro å se noe nytt, ja :) En fin dag til deg også :-)

annebe

23.08.2017 kl.15:22

Storslått og vakkert :)) Nydelige bilder av flott Norsk natur... Fine opplevelser å ta med seg videre det der tenker jeg.. og man trenger ikke vite hva strender og annet heter for at det skal være fint..hehe... :)) Klem <3

Helene

23.08.2017 kl.16:34

annebe: Ja det er gode minner å ta med seg :) ..hehe..det har du nå rett i =D Klemz <3

dvergpinschere i mitt hjerte

23.08.2017 kl.18:54

Flotte bilder! og du er så flink til å finne nye steder...og opplever stadig nye steder...det er jo så flott der...go sikkert masse flotte steder ingen ser så ofte...

Helene

23.08.2017 kl.19:41

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk for det =) Ja jeg syns det er interessant å snoke frem litt nye steder - og gjerne der ikke "Gud og hvermann" har vært =)
Ja jeg ønsker meg til Lofoten <3

Helene

23.08.2017 kl.19:41

Etdiktomdagen: Skjønner jeg såååå godt =) <3

Margrethe

23.08.2017 kl.20:58

Å for et flott sted! Lofoten er topp.... jeg vil tilbake, hihihih..... <3

Helene

23.08.2017 kl.22:33

Margrethe: Ja det var veldig flott der - men hele Lofoten er jo fantastisk..skjønner deg god - og sånn sett er jeg jo heldig, som har den bare noen få timers kjøring unna ;) <3

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

49, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering, håndarbeide og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder å farte litt land og strand rundt for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv