hits

ARN = Arctic Race of Norway

..jeg er ikke den som bryr meg mest om sånne sportslige begivenheter - og dette er jo absolutt ingen sportsblogg - men jeg skal jo innrømme at det er litt kult at øya mi - Andørja - spiller en så stor rolle som den gjør i dette arrangementet. De to hovedmennene bak ARN er begge fra øya, og man hadde en del med hverandre å gjøre i oppveksten..som det gjerne blir til i et lite bygdesamfunn, der alle kjenner alle..i dag kan nok begge de to karan gå rett forbi meg på gata, uten å kjenne meg igjen, hehe ;)

I alle fall, HER kan dere lese litt om hvordan det hele starta, om dere vil =) (håper den linken fungerer)

I dag (eller egentlig i går, siden klokka er over midnatt) var jo dagens etappe fra Engenes (Andørja) til Narvik

..og folk gikk vel nærmest mann av huse for å se, bli sett, heie og få med seg begivenheta..jeg var ikke med på noe av dette - men har snika et facebook-bilde av broren min og sønnen hans som hadde gjort seg klar til å heie frem syklistene langs veien =P (..og satser STORT på at jeg blir tilgitt for snikinga, hehe)

 

#blogg #sport #sykling #sykkelritt #arn #arcticraceofnorway

6 kommentarer

Margrethe

11.08.2017 kl.16:26

HIhi - det er happening! Lekre hårfrisyrer på gutta - antar de ville bli sett....! Klem <3

Helene

11.08.2017 kl.18:43

Margrethe: Visst er det det..hihi..ja trur nok ikke de så sånn ut, for å slippe oppmerksomheta ;)

fruensvilje.blogg .no

11.08.2017 kl.18:54

du blir nok tilgitt,var et fint bilde av to som ville hylle heltane fra øya

Helene

11.08.2017 kl.19:09

fruensvilje: Hihi..satser på det ;) =D

dvergpinschere i mitt hjerte

11.08.2017 kl.20:01

Ja i dag fikk vi ikke sett..for ellers er det stor stas og følge med på sykkel her i huset! Vi hadde jo også et sånt sykkelritt gjennom Tofte..og det var jo gøy da...syns det er gøy at små steder får vist seg litt..Flott gutter!! lilla og fine...hihihi...

Helene

11.08.2017 kl.20:25

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja det er veldig kjekt at småstedene får komme litt i sentrum og vist seg =) ..hehe..ja de var lekre..tji-hiiii =P

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

49, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering, håndarbeide og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder å farte litt land og strand rundt for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv