GANSKE SLAPP - SÅNN EGENTLIG

Ikke ofte jeg er så lei - eller kanskje egentlig trøtt?..at det svir på øynene..men det er jeg nå. Har vært og jobbe en del timer i nabokommunen Kvæfjord - med vasking - som jeg er SÅ glad i, hehe ;) Men det går greit, for det er rundvask, og da blir det mer variert. Bl.a vindusvask..


 

..og da passa jeg på å nyte den flotte utsikten de har der. Jeg ser faktisk rett over til broren min, som bor på andre siden av fjorden.


 

Kan jo hende det er varmen som gjør det - men selv om det var aldri så trivelig med både kaffepause og skravling under veis - kjente jeg at den store slappheta kom sigende..og det var sykt godt å komme ut i luft da jeg var ferdig for dagen. Så jeg kjørte med vinduet koll åpent hele veien til byen, og da var jeg faktisk blitt så "våken" at jeg huska at jeg skulle innom butikken før jeg dro hjem ;) 
Hadde lovet guttungen og kjæresten kylling & ris til middag i dag - og da måtte det shoppes litt først.

Så nå står maten og koser seg i ovnen..


 

..og jeg sitter å funderer veldig på hva jeg skal gidde å gjøre etter middag..regner med at da kommer VIRKELIG  den store slappen og tar meg, tji-hi ;)

 

#blogg #hverdagsblogg #hverdagsliv #hverdag #onsdag #jobb #renhold #rundvask #mat #middag #kylling #kos 

6 kommentarer

fruensvilje

14.06.2017 kl.17:24

noen dager kan en nok være trøtt,slapp og lei uten å ane hvorfor,kanskje du skal ta tidlig natt og være kvikk og rask igjen i morgen )

Helene

14.06.2017 kl.17:46

fruensvilje: Ja du er nok inne på noe, der..så det mest fornuftige er nok å la kroppen hvile litt :)

dvergpinschere i mitt hjerte

14.06.2017 kl.18:34

Kan vel være du har gapt over litt vel mye i det siste..da sier kroppen i fra til slutt..Ro ned sier den...hihih. Håper det bare er slapphet pga varmen...Ha en god kveld!

Helene

15.06.2017 kl.19:40

dvergpinschere i mitt hjerte: ..mye mulig du hadde rett i det..hehe ;) Men ikke bestandig man får til, selv om man prøver.. =D

Margrethe

14.06.2017 kl.21:39

Det er deilig å hvile litt da.... nydelig utsikt der forresten :-)

Helene

14.06.2017 kl.22:31

Margrethe: Yepp..veldig godt, faktisk =) Og ja - en helt fantastisk utsikt der =)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits