FROSSEN JORDBÆR & CORNFLAKES

Ble litt "fysen" her i seinkvelden, så da endte jeg opp med cornflakes og frosen jordbær med melk. Utrulig godt - og ikke minst kjølig - når det er så varmt som det enda er her :) 

#blogg #hverdagsblogg #mandag #natt #nattmat #jordbær frosnejordbær #cornflakes #melk

4 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

13.06.2017 kl.09:38

Ja det blir jo som is det...med nogåt attåt...hihih...Ja noen spiser is for å kjøle seg..andre fyrer i peisen for å holde varmen...hihih..neida..var hetebølge her i går kveld..da det lå torden i lufta...Ser ut som vi får sol i dag...og DET er bra...ha en god ny dag!

Helene

13.06.2017 kl.12:00

dvergpinschere i mitt hjerte: Hehe..ja det er sant, blir jo is - og det var veldig godt i går..selv om jeg er liiiitt misunnelig på dere, som har så stor sjanse for torden. Vi har nesten aldri det her oppe..og det er synd, for jeg elsker tordenvær =) Men bra for dere hvis sola endelig kommer, da =)

fruensvilje

13.06.2017 kl.09:46

ikke det verste en kan unne seg om enblir fysen på kvelden )

Helene

13.06.2017 kl.12:01

fruensvilje: Det er sant - er faktisk ganske sunt..og særlig siden jeg ikke bruker sukker på ;)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits