KRANGLEVOREN PÅ MÅRRAN

Det er bare å innse - jeg er aldri så oppe og går, som når jeg er ute i det fri. Og sover ute, enten i telt eller under åpen himmel. Nå har jeg hatt tre netter hjemme - og ryggen holder i støytene på å ta drepen på meg. Siden guttungen er borte i pinsa, tenkte jeg at jeg skulle prøve å sove i senga i natt - i stedet for på sofa. HAH!! Klokka 4 i mårrest, våkna jeg av sånne smerter at jeg bare måtte stå opp og legge meg i stua. Dvs.når ryggen er så kranglevoren som dette, må jeg ta tak i madrassen og hale meg ut på sengekanten, deretter må jeg rulle meg ut av senga og ned på gulvet, for så å støtte meg på senga for å komme meg opp i stående stilling. Jadda, hehe =) 

Men pyttsan, man er jo vant til det..så jeg kreka meg inn i stua og fikk reid opp på sofa, og sovna nå til slutt. Gikk litt bedre da jeg våkna til liv her i halv8-tida, og fikk satt på mårrakaffen. Så var det ut og snøse litt frisk luft mens den gjorde seg ferdig, og etter en god frokost - tja - da var smilet like stort som det pleier, for jeg vet jo, at det som trengs for denna skrotten, er bevegelse..

 Og etter det har ting bare gått bedre og bedre. Har fått klora ferdig arbeids-skjorta til guttungen og fått den på vask, og har jeg vært ute å styra litt med kongen. Starta i går med å vaske og male på han, så nå er det håp om at han skal få ferdig "face-lift'en" sin før pinsa er over ;) (..de bildene kommer i et eget innlegg etter hvert)

Ellers har jeg bare sittet ute og sløva. Lest litt, skrevet litt..filosofert litt.. Jada..veeeldig interessant mønster på serveringsfatet mitt, hehe =D


 

..og ellers tatt litt kjedelige bilder. Blir fort det, når man kun er på sin egen, bittelille uteplass - uten hverken blomster eller dill-dall..så jeg knipsa litt i bedet til husverten ;)  


 

 

#blogg #hverdagsblogg #helg #søndag #pinse #pinsedag #søvnvansker #smerter #rygg #ryggproblemer #rutiner #kaffe #friskluft #bok #lese #godværsdag #sol #vår #blomster #blomsterbed #harstad #nordnorge 

10 kommentarer

Hanne

04.06.2017 kl.11:21

Uff så leit med ryggen. Er så heldig å ikke ha en sånn en sjøl. Men har flere kjente som sliter veldig. Ser hvor vondt det er.

Godt det hjelper å bevege seg litt. Det er jo en grei medisin :)

Fine bilder...Er veldig glad i skyggemønster. Fatet lagde ett fint ett.

Ha en fortsatt fin dag :)

Helene

04.06.2017 kl.12:36

Hanne: Joda, det er trasig med ryggen når det står på som værst, men jeg nekter å la den få bestemme over meg, hehe ;) Takk for det :) En fortsatt fin dag til deg også :-)

annebe

04.06.2017 kl.11:33

Kjedelig med ryggplager.. du får nok komma deg ut på tur igjen snart :)) Syns fatet ditt var fint jeg... og koselig husverten har litt grønt og fint å se på .. Fortsatt god bedring og fin dag videre <3

Helene

04.06.2017 kl.12:39

annebe: Ja jeg håper det blir litt mer tur, snart..medisinen min, det ;) Takker...og ja, kjekt å ha litt blomster å titte på her ogs :)) Takk for det :-) Og en riktig fin dag til deg også :-)

Ida Caspara

04.06.2017 kl.12:46

Syns det var noen koselig bilder fra verandaen din :) Likte fatet ditt og det siste bilde av den blomsten var veldig fin :) Huff, ryggplager er ikke å spøke med nei :/ Håper du er bedre nå og så ønsker jeg deg en superflott dag :)

Helene

04.06.2017 kl.12:59

Ida Caspara: Takk for det =) Jotakk, jeg er myyye bedre nå..hjelper å få bevegd seg litt =)) En fortsatt fin dag til deg også =)

fruensvilje

04.06.2017 kl.15:20

vi er vist mange som plages med disse vondtene ) men godt når det er slike som kommer seg utover dagen da.

Grønt og fint hos dere også nå,og det ser jo ut som att blomstrane er i rute på likhet med her hos oss )) ha en fortsatt koselig dag

Helene

04.06.2017 kl.15:33

fruensvilje: Jada - jeg er jo tross alt oppegående, så da syns jeg ikke jeg skal klage så veldig mye =) Ja grønt er det heldigvis blitt..i alle fall nede i selve byen. Litt oppi marka - ikke så langt unna her jeg bor, er det enda haugevis med snø, og bare gråe trær. Men det går kjapt nå, likevel =D Takk - og det samme til deg =)

dvergpinschere i mitt hjerte

04.06.2017 kl.20:01

Så flotte bilder! ja man kan finne mye fint akkurat der man ER...Kroppen din er nok ikke vant til noe så godt som en seng..hihih..så den protesterer...jeg er også mye bedre i ryggen på bobiltur en hjemme..så jeg sier at det er noe i huset..og kanskje det ER det...noe under jorda...hihih..Du må ha god bedring med ryggen..og bevegelse er best ja..

Helene

04.06.2017 kl.20:15

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk for det =) Nei det er klart den reagerer på senga - men den reagerer jo på sofa også, hehe ;) Nei det er bare å komme seg ut og bo i skauen, hehe =D Ja du skal ikke se bort i fra at det kan være noe med huset eller jordsmonnet du reagerer på..man vet aldri =) Takk for det..går seg til, vettu =)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits