JEG REDIGERE MEG SELV FØR FOTOGRAFERING - IKKE ETTER

Det som satte meg på idéen om dette innlegget, var at det er til tider en del snakk for og imot det å redigere et bilde til "perfekt", etter at man har tatt det.
Jeg redigerer av og til bildene mine - men da er det som regel så "heavy" redigering, at det vises lang vei, hehe.

Det jeg derimot gjør - noen ganger - er å redigere meg selv før jeg tar bilder..
Jeg var først litt i tenkeboksen hvor vidt jeg skulle legge ut disse bildene - men for pokker - det er jo en del av den jeg er - for jeg ELSKER å spjåke meg ut og ta selfies. 

Så alle bildene dere ser her, er ikke justert lys og metning, retusjert eller gudane vet hva alt heter.. Jeg har kun lagt på litt skygger/rammer rundt - hovedsakelig for å skjule hushjørner o,l..(JADA - det er selvfølgelig en form for redigering det også - men ikke av meg)..der er det kun sminke, løshår, løsvipper og "sparkel" i alle mulige varianter..så jeg er solid redigert i forhold til hvordan jeg ser ut i virkligheten ;)
Og så er det tusen-og-dævelten oppstillinger og rare vinkler på kroppen, i et tappert forsøk på å få knipset ETT bilde "perfekt" ;)

Yepp..helt vanlige, dagligdagse meg..Og så noen redigerte varianter av meg - alle er tatt i løpet av de 2 siste årene =D

BLUE =)


 

GREY =)RETRO..LOL =D 

BLACK & WHITE =)PUNK ;) 

 

#blogg #hverdagsblogg #fotoblogg #bilder #fotograf #selfies #redigere #sminke #forvandling #makeup #hår #parykk #photoshoot #moro 

15 kommentarer

frodith

03.06.2017 kl.11:02

Kule bilder :-) alle sammen, både de med parykker og løshår, og de med dagligdagse deg. Vi er da alle disse tingene , er vi ikke. Lekne, morsomme, rare, tilgjorte OG hverdagslige...JEG er hvertfall det :-) Stilige bilder <3

Helene

03.06.2017 kl.11:18

frodith: Tusen takk for det :-) Ja det er jo akkurat det..vi har det vel alle i oss..bare synd at ikke alle tør å slippe fantasien og "galskapen" løs ;) =)

Ida Caspara

03.06.2017 kl.11:31

For noen flotte gøye og kule bilder av deg :) .. Tror jeg også må "leke" med bilder av meg selv gitt hahaha :)

Helene

03.06.2017 kl.12:04

Ida Caspara: Tuuusen takk for det :-) Og, det synes jeg du skal..det gir en enorm frihetsfølelse, når man kommer over den værste sjenansen..tenk..for en stund, kan du være akkurat hva og hvem du vil ;)

Ida Caspara

03.06.2017 kl.12:09

Svar: Ja, du sier noe der og det er jo sant :)

suttung

03.06.2017 kl.12:38

Det nr. 3 synes jo jeg er stilig da. Litt mystisk, men det passer jo deg da.

Helene

03.06.2017 kl.12:53

suttung: Takker for det :-) ..hmmm..mystisk.. DET kan jeg leve med, hehe ;)

annebe

03.06.2017 kl.13:34

Likte veldig godt den originale varianten ! Men kule og fine de redigerte også.. moro å leike seg litt.. Jeg redigerer aldri bildene av meg (med mindre jeg skriver det ).. men er de alt for mørke hender det jeg justerer lyset ... Kos deg med lørdagen <3

Helene

03.06.2017 kl.14:31

annebe: Takk for det :-) Ja jeg syns det er moro å leke meg. Men er heilt fornøyd med den jeg er til daglig..derfor skjer det bl.a ikke at folk ser meg med sminke til hverdags ;) Som sagt, jeg bruker heller ikke redigere bildene, annet enn å legge på rammer e.l..kun meg selv FØR fotograferinga ;))

Sola

03.06.2017 kl.16:27

Ja det er morro aa leke seg litt :D

Likte retro-stilen veeeldig godt. Men du kler jo alle slaks varianter =) Fine bilder!!!

Helene

03.06.2017 kl.18:42

Sola: Yepp..kjempemorsomt :) Tusen takk for det :-)

fruensvilje

03.06.2017 kl.18:07

så flott du er i alle nyanser ) en vakker kvinne rett og slett

Helene

03.06.2017 kl.18:42

fruensvilje: Ååååh..Tuuusen takk for det :-)

dvergpinschere i mitt hjerte

03.06.2017 kl.21:05

Stilige bilder!! og ja..det er mye man kan justere...men liker best det naturlige jeg..hihih..men alt til sin tid..så som lek og til et prosjekt..så er det gøy å kle seg opp litt..da føler jeg det er naturlig..og ikke redigert..men som du sier..du redigerer på forhånd..hihih..Stilig dame! Flott rett og slett!

Helene

03.06.2017 kl.22:05

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk så mye for det :-) Gøy å leke seg, ja..hehe ;) Tusen takk :))

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits