KOSETUR = FOTOTUR =)

Velger å legge ut et innlegg fra gammel-bloggen min i dag også..fra september 2012..og håper dere koser dere med turen ;)

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»

Gårdagen (tirsdag) var en aldeles fantastisk dag..hadde EGENTLIG planlagt å gå en liten tur til Keipen sammen med ei venninne, for at hun skulle få tatt den siste av sine 10-på-topp-topper..og så skulle en annen venninne følge med på lasset.. meeen...ting har nå en skummel tendens til å skjære seg av og til, så hun som jeg opprinnelig skulle gå sammen med, måtte melde avbud.

Etter ei god stund med trivelig slarving over en haug med kaffe, bestemte vi oss (jeg og hun andre venninna mi) for å traske opp til Keipen likevel.. og gjett om det ble en trivelig kose-tur.. venninna mi hadde med seg hunden deres, som lykkelig virret hit & dit og att & frem og kjente en masse fristende lukter over alt.. og jeg fór lykkelig og virret hit & dit og att & frem og tok en masse flotte bilder, hehe ;o)

NAMMM!!!

 

Utrolig fristende å svømme sammen med fiskene - men brrr!!
..jepp..badinga får være til neste år ;o)

 

Var ganske vått i marka - naturlig nok, med alt det regnet vi har hele tiden - men regn kan være kult også - og regndråper er både vakre og mega-kule...
Måtte legge meg langflat for å få disse - ikke heeelt perfekte, da - men...


 


 

Tok oss gooood tid, og når vi kom opp til selve topp-punktet, bestemte vi oss for å traske litt videre i terrenget og se hvilke spennende saker naturen kunne by på..
 

Det er jo en fantastisk utsikt fra Keipen (Aunfjellet) - og stupbratt!! Ooooj - er nok ikke så tøff i trynet når jeg kommer for langt ut mot kanten der oppe, nei...tok en del bilder, men skal også innrømme at jeg både satt på baken og lå på magen for å få tatt de, hehe.. men ble ganske så fornøyd med en del av resultatene =)
 


 


Sett sånn.. langt der ned er fjæra, jo...

 

...og laaaangt der nede er Kasfjord...

 

Langflat positur igjen - for å "fange" gress-strå"


 


 

Ja absolutt en fantastisk tur i et flott terreng og med et utrolig vær.. så da var det bare å plante bakenden i mosen og nyte dagen med dragsug i magen - og forevige øyeblikket...høøøøyt her oppe... wiiiiiiiiiiiii =)


 

Ha en strålende dag, folkens!

 

#blogg #hverdagsblogg #turblogg #friluftsliv #turliv #utpåtur #fjelltur #natur #høst #bær #blåbær #dråper #utsikt #nærbilder 

10 kommentarer

suttung

22.05.2017 kl.18:40

Herlige bilder fra herlig natur.

Helene

22.05.2017 kl.19:00

suttung: Takk så mye for det :-)

frodith

22.05.2017 kl.19:14

Så flotte omgivelser :-) Jeg elsker tur, OG foto <3

Helene

22.05.2017 kl.19:32

frodith: Ja det er veldig fint der..og ganske greit å komme frem der, for de aller fleste :)

dvergpinschere i mitt hjerte

22.05.2017 kl.21:20

Så flott natur!! Ser ut som en fabelaktig tur!!

Helene

22.05.2017 kl.22:06

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja det er flott der..og turen var super :)

Margrethe

22.05.2017 kl.21:49

Vakre, vakre bilder <3

Helene

22.05.2017 kl.23:49

Margrethe: Tusen, tusen takk <3

Sola

22.05.2017 kl.22:21

Ja det der er en raa vakker plass. Kjekt at det ikke e saa veldig vanskelig aa komme seg opp heller =))) Helt utrolig utsikt <3 <3 <3

Helene

22.05.2017 kl.23:52

Sola: Ja det er helt fantastisk der..og så genialt, nettopp med tanke på at så og si alle kan komme seg opp dit, og nyte utsikten =)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits