FREDAGS-SURR

Da er det vel på tide med en liten oppdatering, hehe ;) Akkurat nå er jeg på "andre sida" av Rondane å surrer..dvs for bi Otta og opp mot Dovre & Dombås..og har funnet veien forbi Lesja, og står nu å pausene på ei utkjøring i godværet :)


 

Har ikke tatt så mye bilder her, men har funnet frem noen få stykker som er tatt på denne turen, men som ikke er lagt ut tidligere :) ..og nei..husker ikke hvor jeg tok dem, hehe ;)  Jaja..da ser det ut til at det blir en kaffe- og nomme-nom pause, mens jeg tenkte over hvor ferden går videre, tji-hi ;) :)


 

#blogg #hverdagsblogg #turblogg #fredag #helg #biltur #bilder #natur #hus #bygninger #pause #kaffe #kaffepause #kake

8 kommentarer

frodith

19.05.2017 kl.18:06

Fantastisk fine bilder :-) Hvor langt skal du? Kommer du til Oslo også :-D Klem

Helene

19.05.2017 kl.18:10

frodith: Tusen takk for det :) Jeg veet ærlig talt ikke..men om jeg ikke beveger meg ned mot nederste del av landet denne gangen, kan det godt hende neste gang..jeg bruker nemlig mesteparten av vår, sommer og høst til å farte rundt i landet :))

Margrethe

19.05.2017 kl.18:23

Å så koselige bilder! <3 du er velkommen til Larvik!

Helene

19.05.2017 kl.19:05

Margrethe: Tusen takk :) ..og takk for det :) Blir nok garantert å dra dit før eller seinere..men om det blir på denne runden, kan jeg ikke si noe om ;)

dvergpinschere i mitt hjerte

19.05.2017 kl.19:07

Så flott å se at du har godvær!! for her var det bikinivær nå! Selv om jeg ikke gidder å kle av meg..så jeg sitter heller inne å ser på godværet...hihih..Flotte bilder! og kos deg videre!!! :-)

Helene

19.05.2017 kl.19:09

dvergpinschere i mitt hjerte: Hehe..trur ikke jeg hadde funnet frem bikinien, om det hadde vært aldri så mye vær for det ;) Takk og takk :))

fruensvilje

19.05.2017 kl.19:57

flotte bilder,ja du kjører langt du )) ikke langt unna meg nå hi hi du skal være velkommen,men da må du komme før neste onsdag )

Helene

19.05.2017 kl.22:13

fruensvilje: Takker :) Ja jeg elsker å kjøre :) Du får ha takk for det..ikke godt å si hvor jeg havner ;) :)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits