SNART DAGS..PAKKE-PAKKE-PAKKE

Oh for ei herlig avslutning på en fantastisk dag. I mårra utpå dagen, setter jeg nesa vekk fra Harstad og nord-Norge for ei stund..wiiiih =) Og kvelden har da gått med på å leite frem utstyr og pakke litt. Får ikke pakket det i bilen før i mårra en gang, da jeg har lovd venninna mi (jaaada..ho med huset som skal selges, hehe) at jeg skal hjelpes til med å kjøre litt mer rot & skrot på fyllinga før jeg drar.

Er egentlig ikke så mye jeg trenger med, ut over det jeg har i bilen til vanlig. Så nå gjenstår bare å raske med seg litt mat så man har til å begynne med..det er jo liksom ikke slik at det ikke finnes butikker på veien nedover, da.. ;)
..ja og så må jeg ha med go´kompisen min..han følger bestandig med på langturer..ooog så er det vel ei mulighet for at ho Winy får være med, også..ho blir så (k)vinete ellers, hehe ;)Og lurer du på HVOR? jeg skal henne på langtur?? ....aner ikke..jeg bare vet at jeg gidder ikke feire 17.mai i nord-Norge..så da får vi se hvor langt kongen gidder å frakte meg på halvannet døgn ;)


#blogg #hverdagsblogg #helg #søndag #kveld #søndagskveld #pakke #reise #utpåtur #utstyr #turutstyr #sovepose #fjellduk #liggeunderlag #primus #fjellsko #kokekar #kokeutstyr #kaffekjele #klær #turklær #langtur #whiskey #vin #vinhøne #gledermeg

8 kommentarer

Margrethe

14.05.2017 kl.22:17

Så spennende - ut på tur, aldri sur! Gleder meg til å se hvor du havner! :-)

Helene

14.05.2017 kl.22:22

Margrethe: ..hehe..jeg også.. LOL =)))

dvergpinschere i mitt hjerte

14.05.2017 kl.22:30

Så spennende..da får vi være med deg på tur da...gleder meg!! og du må ha riktig god tur! og kjør forsiktig!! ha en god kveld!

Helene

14.05.2017 kl.23:10

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja ikke sant? Gleder meg masse..og det skal bli moro å ta dere med på ferden =) Takk så mye for det - og en riktig god kveld til deg også =)

Tone

15.05.2017 kl.00:49

Sia du ikke skal nordover så rekker du fint til flotte Vestfold på den tia. Her er det masse flotte turplasser :). Du får ha en super duper tur og kos deg masse. Å skulle du havne i Vestfold, så gi gjerne beskjed ;)

Helene

15.05.2017 kl.01:16

Tone: Takk for det =) Og så koselig - det skal jeg ha i bakhodet om jeg forviller meg den veien ;) =)

fruensvilje

15.05.2017 kl.08:52

så det er helt ut i det blå denne turen ) da håper jeg du finner en vakker plass ,vi snakker om å gå på fjellet 17 mai,hvor har vi ikke bestemt ennå

Helene

15.05.2017 kl.12:02

fruensvilje: Takker :) Jepp..liker å ta ting på sparket :) Å være på fjellet på 17.mai er supet :))

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits