JEG MÅ NÅ BARE LE..HEHE

Hei-hei og god søndag..håper alle har fått en så god start på dagen som mulig.

Jeg for min del, sov faktisk lenge i dag..kan hende det hadde noe med det faktum å gjøre, at jeg ikke fikk tatt medisinen min før seeeent i går kveld. Hvorfor? Det kan du lese om her ;)

I alle fall, jeg våknet kvil og opplagt til en ny dag - og da jeg fikk dratt gardinene fra vinduet, så jeg rett ut i en knall blå himmel. Deilig =)
I går bestemte jeg meg jo for å starte opp med yoga igjen, så derfor satte jeg på litt rolig musikk, tente lys og røkelse og hadde ei vakker stund for meg selv. Deretter var det tid for mitt vanlige mårra-styr..med kaffe & frokost utenfor døra <3

Mens jeg nå satt det og kosa meg, kom jeg til å titte bort på gjerdet til naboen..og måtte bare le..kanskje stygt av meg, men. Saken er nemlig den, at da jeg kom hjem i går kveld, var gjerdet nede for telling..rimelig ødelagt, kan man si.
Min kjære sønn har en bil med defekt håndbrekk, og i går gikk det da galt. Han hadde satt bilen i gear som vanlig, men av en eller annen grunn, hadde den hoppe ut av gearet og rullet bak i gjerdet. Joda, selvfølgelig kjempesynd..men hadde han hørt på mora si, og byttet bremseskjold og strammet opp håndbrekket, hadde ikke det der skjedd. Men til all lykke var det kun gjerdet..det kunne vært ny-bilen til naboen..eller den kunne rullet forbi gjerdet og ned over den veien dere ser - da hadde bilen gått rett i husveggen nedenfor. Så alt i alt gikk det jo kjempebra..og derfor må jeg bare le..syns jeg ser trynet på guttungen når han innser at braket han hørte, var bilen sin som hadde tatt seg en tur alene, tji-hiii =P


#blogg #hverdagsblogg #søndag #morgen #helg #godværsdag #ulykke #krasj #gjerde #ødelagt #nabo #gikkjobra

6 kommentarer

frodith

14.05.2017 kl.10:25

Han må reparere gjerdet til naboen da :-o Bra det ikke var mer alvorlige ting som skjedde :-)

Helene

14.05.2017 kl.10:34

frodith: Åh jada..eller betale. Var kun dattera som var hjemme i går, da han var over for å si ifra. Så jeg regner med de finner ut av det når fyren sjøl kommer hjem =)

annebe

14.05.2017 kl.12:35

Starte med yoga hørtes deilig ut...skulle ønske jeg var flinkere til sånne ting :)) Godt du kunne le av uhellet.. det er jo ikke "verdens undergang"nei... så håper jeg sønnen får fiksa håndbrekket..og naboen får orden på gjerdet igjen .. Ha en fin dag videre :))

Helene

14.05.2017 kl.16:12

annebe: Ja både yoga og meditasjon er to fantastiske måter å ta vare på kroppen på..men jeg er absolutt ikke like flink hele året igjennom ;) Hehe..joda, har ingen problemer med å le av ting, bare jeg vet at det ikke har vært til skade for noe eller noen..og satser på at både håndbrekk og gjerde blir fiksa rimelig kjapt =) En fin dag videre til deg også =D

dvergpinschere i mitt hjerte

14.05.2017 kl.18:14

uff..ja det er skummelt med bilder på egne veier..bra det gikk som det gikk..Ha en god kveld!

Helene

14.05.2017 kl.18:27

dvergpinschere i mitt hjerte: Helt sant.. =) Takk det samme =)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits