BRUNETTE, DA GITT...

Yepp..da var jeg ferdig med å male hylla til venneparet mitt, og har til og med vært å handlet litt til helga =) Og enda er dagen ung, og det er et nydelig vær ute. På tur hjem fra Kvæfjord, ble jeg glad for å se at det endelig begynner å vises at sola har smelta mye snø i det siste..se..masse bare flekker hist og her..nå er det håp i sikte, hehe ;)
Vel hjemme igjen, måtte jeg jo inn på badet og se hvordan håret var blitt etter at jeg farga det i mårrest...oooooh..haha..også brunette, da gitt. Kan ikke huske sist jeg hadde en brunfarge i håret - holder som regel en knapp på rødt og lilla, jeg =) Meeen..det ble nå ikke så aller verst. Siden det var bare én pakke, har det ikke dekket helt over alt, men det bryr jeg meg så lite om, at jeg er på minussida av sånne følelser, hehe ;) Det viktigste er at jeg ser ikke helt ut som Gandalf the Grey lengre - og da en hensikten oppnådd ;)

FØR (glemte jo å ta bilde i dag, men dette er tatt for under ei uke sida..)OG NÅ..Juppzi-jeppzi-pepsi..ha en flottersfin dag videre, da..så sees vi vel her inne om ikke så alt for lenge, vil jeg tro ;)

 

#blogg #hverdagsblogg #lørdag #helg #vår #sol #solskinnsdag #snøsmelting #blåhimmel #hår #hårfarge #fargehår #rødhåret #brunette

8 kommentarer

annebe

13.05.2017 kl.15:11

Ser nydelig ut med blå himmel.. ønsker meg det snart igjen..men ikke så værst her, bare litt grått :)) Syns hårfargen ser veldig fin ut jeg.. og deilig å få friska opp litt.. :)) Jeg tar bare striper hos frisøren av og til... men har kort hår så må klippe ganske ofte :)) Kos deg med lørdagen <3

Helene

13.05.2017 kl.15:52

annebe: Ja det er deilig med blå himmel og godt vær =) Takk så mye for det <3 Hehe..har bestandig sagt at det er mer jobb med kort hår enn langt ;) Takker..du også :)

Margrethe

13.05.2017 kl.15:25

Det blei flott! Moro med forandring, og du kledde både gammel og ny farge! Klem <3

Helene

13.05.2017 kl.15:55

Margrethe: Tusen takk for det <3

suttung

13.05.2017 kl.16:10

Det ble da bra det vettu nå ei hulder med rødt/rosa har jeg aldri sett, men ei med brunt......det har jeg sett ;)

Helene

13.05.2017 kl.17:13

suttung: Hehe..får si tusen takk..for begge komplimentene ;) =)

dvergpinschere i mitt hjerte

13.05.2017 kl.20:35

Flott ble du!! jeg pleide å farge det før jeg også.. Men ble så lei av etterveksten som kom så fort..så nå har jeg fått ut alt..og har min egen kommune brune farge..ispedt grå striper her og der.. Bryr meg veldig lite om det..men skulle ønske jeg mer glans..Men orker ikke styre..håret mitt er så tørt også..og når jeg farger eller striper så blir det enda verre..Men deilig å føle seg vel også da..Ha en god kveld! og godt å se det blir mindre snø hos dere også!

Helene

13.05.2017 kl.23:32

dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk for det =) Har hatt planer flere gange om å slutte å farge det, nettopp pga.den etterveksten som kommer så kjapt..men har innsett at jeg er aaalt for glad i å ha forskjellige farger i håret til at det går å slutte, hehe ;)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits