BUHUU..FARVEL DRØMMEHUS

Goood mårra, alle sammen..i natt har jeg sovet som en stein, og fått tatt igjen bra mye søvn jeg har mistet de siste ukene - og DET var deilig, det <3
Så nå er jeg klar til å gjyve laus på en ny dag, med oppbretta ermer og et colgate-smil som blender (nåjah...hehe)

Men - dag jeg våkna i dag, hadde jeg fått inn en mail som gjorde at jeg kjente litt på en sånn tristhet-følelse..har inne søk på Finn.no om billige boliger rundt om i landet - og der - i mårrest - dukka drømmehuset mitt opp. Lite, gammelt, koselig og nært naturen. På Gol..Perfekt..men problemet er at jeg har ingen mulighet til å hente inn depositumet som trengs. Uten å gå for nøye inn på situasjonen min akkurat NÅ, så tro meg når jeg sier at jeg har ingen mulighet, da lån er utelukket.

Men bu-huuu..jeg mener - seeee <3   
Akk ja..enkelte ting er vel ikke meninga, og det nytter ikke å gråte over ting man ikke kan gjøre noe med..så wihiiii..nå er det full fokus på mårrakaffe og frokost =) Har faktisk ingen forpliktelser overfor noen som helst i dag - kun meg selv - så her skal dagen nytes til fulle =)

Ha en nydeligvakker onsdag da, alle sammen..og husk å ta vare på dere selv =D

 

#blogg #hverdagsblogg #hverdag #hverdagsliv #onsdag #midtuke #midtiuka #hus #drømmehus #husoghjem #flytte #mårra #morgen #frokost

12 kommentarer

fruensvilje

10.05.2017 kl.08:16

det var et vakkert hus ja,trist når en ikke kan få oppfylt en slik drøm,men hvem hvet en dag kan muligheten til ditt drømmehus dukke opp,i en klasse du har penger til )

Helene

10.05.2017 kl.08:25

fruensvilje: Åh jada - gir ikke opp så lett ;) Det som er ment for meg, kommer når det skal - så håpet er intakt, det =))

dvergpinschere i mitt hjerte

10.05.2017 kl.08:57

DER hadde du passet vettu..Så nydelig!! Ja det skal ikke være lett bestandig..så trasig og synd du ikke har mulighet til å få dette da..men akk..plutselig skjer underet! Det som er ment for deg, kommer til deg...Får vi håpe... ha en god ny dag!

Helene

10.05.2017 kl.09:09

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja ikke sant?...sukk!! Men joda, det er jeg også overbevist om..det som er ment å komme, kommer..derfor gidder jeg aldri å surmule for lenge over ting - kan man ikke gjøre noe med det, er det bare å gi slipp =D

suttung

10.05.2017 kl.09:35

Penger er også handelsvare og den varen er veldig forhandlingsbar. Vi måtte sy om vår økonomi nå som jeg måtte bli hjemme å ta meg av gullhjertet mitt. Det var visst vanskelig for banken, men ikke værre enn at vi fikk både bedre rente og bedre vilkår. Inntekten min droppet jo til det halve, enda gikk det å få til. Det er veldig forhandlingsbart vet du.

Helene

10.05.2017 kl.09:41

suttung: Joda - det er mye som er mulig å få til - men som jeg sa - uten å gå for nært innpå ting, så har jeg ingen mulighet for å få lån..men er det meninga at jeg skal havne der - ordner det seg på et eller annet vis ;)

10.05.2017 kl.12:57

Be NAV om og få hjelp til depositum.

Helene

10.05.2017 kl.14:40

Anonym: Joda - alle tanker tas med i betraktning her ;) =)

Sonja

10.05.2017 kl.20:18

Anonym er meg Helene :-D

Og rådet er, gjør det :-D

Helene

10.05.2017 kl.20:30

Sonja: Oki =) Ja takk for rådet - har som sagt tatt det med i tenkeprosessen her ;) Har tatt kontakt med huseieren - og må jo selvfølgelig se hvordan utfallet blir der først og fremst =)

Margrethe

10.05.2017 kl.21:46

Ja, det er buhuuu ... et vakkert hus! Håper ting ordner seg <3

Helene

10.05.2017 kl.21:50

Margrethe: Krysser fingrer og tær, og stoler på at om det er meninga jeg skal havne der - så ordner det seg ;) <3

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits