ER GRESSET GRØNNERE PÅ DEN ANDRE SIDEN?

Hey-hey..og gooood mårra alle dere flotte folkan..da var det jaggu ei ny uke - med nye muligheter =)

Da jeg våknet i dag, var jeg proppfull av energi og pågangsmot -heldigvis - for når jeg kom meg opp i stående stilling og fikk tittet ut av vinduet, var synet som møtte meg nok til å legge en demper på hvilken nordlending som helst...Ooooh tykje, altså...THAT´S IT!!! Nu flytter æ sørover!!! Og seriøst - med tanke på at jeg nå må ut av leiligheta jeg bor i, og ikke har en ny plass å flytte til, har jeg mange ganger vurdert om jeg rett og slett skal flytte meg nedover i landet igjen.

Men er gresset grønnere på den andre siden? I dette tilfellet, vil jeg bokstavelig talt si ja!

For selv om det mange steder sør i landet, har vært totalt uventet snøvær - er det likevel så mye mer vår - på så mange steder. Og sånn er det hver år.. Ser bilder av blomster og trær som er på tur til å blomstre - blomster og trær vi ikke ser noe til før tidligst rundt St.Hans..og en del av dem kommer ikke på besøk før fellesferien, sammen med de andre turistene, hehe ;)

Jaja..det var nå noen frokost-tanker, dette..i dag skippa jeg mitt daglige egg til fordel for brødskive med multesyltetøy - fordi jeg begynner å bli en smuuule lei knekkebrød & egg. Og siden jeg var oppe tidlig, laga jeg i stand litt til guttungen også.. 

#blogg #hverdag #hverdagsliv #hverdagsblogg #mandag #ukestart #frokost #frokosttanker #snø #lei #leiavsnø #flytte

8 kommentarer

frodith

08.05.2017 kl.07:57

Bikkjekaldt her i dag også.. Men ikke snø ;-)

Helene

08.05.2017 kl.08:56

frodith: Huff..men kun kaldt kunne jeg takla..bare jeg slipp å ha snøskufla på slep hele tida ;)

fruensvilje

08.05.2017 kl.08:11

Det er vakker der nord,men det er nok mye grønnere her akkurat no ,iallefall om du tar turen til vestlandet hi hi ,det blåser kald vind i dag,men jeg titter ut på en grønn skog nå.

Multesylte på brødskiva må være luksus,iallefall om du får plukke bæra selv,det kan jeg bare drømme om ) så krysser jeg fingrane for att du ikke må vente lenge før du får et nytt sted å bo på

Helene

08.05.2017 kl.08:59

fruensvilje: Ja det er det som er..kaldt..ok..men jeg vil ha det grøøøønt ;) Multe plukker jeg selv, ja..og godt er det =)

dvergpinschere i mitt hjerte

08.05.2017 kl.09:53

Ja i dette tilfellet så er det nok grønnere på andre siden ja...hihih..for her er bjørka kommet flott frem, og vi må ut å klippe gresset snart...helt herlig!! Ja du kan jo bare ta kongen å reise litt du, når du skal bo i den..Det hadde nok jeg gjort..reist mot varmen...Ha en god dag, og prøv å gjør det beste ut av det..men skjønner din frutstrasjon..snø...neitakk! Ha en god ny dag!

Helene

08.05.2017 kl.10:26

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja tro meg, jeg kommer garantert til å ligge langflat langs landeveien ;)

Margrethe

08.05.2017 kl.21:44

Ja her nede er det iallfall grønt nok!..... velkommen sørover..... ;-)

Helene

08.05.2017 kl.21:50

Margrethe: Ja takk for det..hehe ;) =)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits