HURRA FOR MAMSEN

I dag har mora mi bursdag..hun blir 82 år, og jeg skal bortover på sykehjemmet å besøke henne. Skulle ønske jeg kunne si at det blir bare herlighet og glede, men vi har aldri noen garanti for hvordan helsetilstanden hennes er når vi kommer. Hun har en diagnose som heter Kronisk Cerebral Ischemi, som kort forklart er dårlig blodsirkulasjon til hjernen, og vi vet jo hva som skjer når et organ får for lite blod og dermed oksygen..det dør..så hun mister gradvis seg selv. Hun husker oss unger - og barnebarn - enn så lenge..men har mistet begrepet om veldig, veldig mange andre ting som er naturlig å kunne. Derfor er hun på dement-avdelingen på sykehjemmet, fordi hun ikke er i stand til å huske å ta vare på seg selv =/

Meeeeen..ting blir ikke bedre av at man depper over dem, man må bare akseptere at det er som det er - og være glad for at hun er på en trygg plass, der hun får det hun trenger - og i dag har hun da bursdag..hurraaaa for henne =)

Så da var det bare å stille seg i ferge-kø.


 

Turen over fjorden tar ca.40 minutter.. så da ble det tid til litt vaffel-kos under veis ;)

..og så tar det ca.20 minutter å kjøre til Hamnvik, der sykehjemmet er.

Både guttungen med dame, og broren min med sønn og datter, kom over med samme ferge som meg - så det ble ei koselig kaffe-skravle-stund, med en liten kakebit attåt..selv og jeg skal innrømme at jeg har juksa, og vært på butikken og "bakt", hehe ;) 

Pakker må til :)

 

 
...butikk-bakt fungere, det også ;) 

Sko i gave..da må det prøves :) Og så var det å "prøve-kjøre" de ;) 

Meg og to av tanteungan mine <3


Og meg & broren min, sammen med mora vår :)


 

 

#blogg #hverdag #hverdagsblogg #hverdagsliv #sykdom #kronisk #cerebral #ischemi #kroniskcerebralischemi #bursdag #bursdagsfeiring #gave #pakke #familie #familiekos #kaffe #kake 

6 kommentarer

suttung

30.04.2017 kl.12:50

Du har også hatt tunge stunder da forstår jeg. Man mister litt av sine kjære hele tiden, sakte men sikkert. Men så er det jo slik at man må la være å tenke på det heile tida.

Helene

30.04.2017 kl.13:29

suttung: Joda..har ikke vært bare enkelt..men har lært meg å gi slipp og akseptere at ting er som de er :)

dvergpinschere i mitt hjerte

30.04.2017 kl.19:38

Gratulerer til henne!! og det er nok trist ja..og aldri vite hvordan hun har det..trist.. men man får gjøre det beste ut av det..

Helene

30.04.2017 kl.21:51

dvergpinschere i mitt hjerte: Takker for det =) Ja det er trist - men likevel godt - fordi nå vet vi at hun har det bra, og blir tatt hånd om :)

Margrethe

30.04.2017 kl.22:06

Så koselige og varme bilder! Gratulerer til mor! Trist når ting blir sånn......... klemmer <3

Helene

30.04.2017 kl.22:38

Margrethe: Takk for det =) Joda - trist er det - men jeg er bare glad for at hun har det bra, tross alt..der i sin egen verden =)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits