..GI MÆ LUUUUFT..

Oh-ho-hooo..i dag kjenner jeg at hodet mitt er klart for en solid dose frisk luft.

Har vært mye styr att og frem..som jeg nevnte i forrige innlegget, var det sortering, pakking og kjøring av blader og bøker som skulle ned på biblioteket. Deretter valgte vi å fylle kassen på kongen og kjøre på HRS (Hålogaland ressursselskap) og få kastet masse søppel og rot fra huset.

Nå er det straks tid for middag her..gryterett & brød med smør..enkelt og kjapt....og så skal jeg være med guttungen og se på en hybel i ettermiddag.
Han har jo SÅ lyst å finne noe for seg selv igjen - han bodde nemlig borte da han gikk 2.året på videregående..men det er så innmari dyrt her, og mange om beinet - så det kan bli en tøff prosess. Men krysser fingrer & tær og håper det beste <3

Men SÅ - når alle dagens forpliktelser er over, akter jeg å rømme ut i det fri. Jeg skal jobbe sammen med venninna mi i hele helga - og SELVFØLGELIG har værgudene bestemt at nå..NÅ er det på tide å stø sol & glede over nord-Norge..hehe..Men pyttsan - jeg skal vel få i både pose og sekk...jobb på dagtid - og koz-moze-turer på ettermiddag og kveld ;)


#blogg #hverdag #hverdagsblogg #hverdagsliv #pause #middag #gryterett #sol #blåhimmel #godtvær #vår #harstad #troms #nordnorge

4 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

21.04.2017 kl.18:53

Kos deg med sol og vår! deilig det nå! og ha en god jobbe helg!

Helene

21.04.2017 kl.22:44

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk så mye for det..og god helg =D

Margrethe

21.04.2017 kl.22:56

Håper du får kosa deg masse ute uansett! :-)

Helene

21.04.2017 kl.23:08

Margrethe: Åh ja..og jeg har hatt meg en laaaang tur i kveld - var ikke hjemme før klokka var nesten halv 11 ;) =)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits