HUFFDA..!

Seriøst - jeg er IKKE et menneske du vil høre klage for ofte. Tvert om, ser jeg vel bestandig ganske lyst på tilværelsen, og tar det som en selvfølge at jeg ikke skal la meg feie av banen av problemer, men finne løsningene som jeg VET er der.

Men akkurat i dag skal jeg innrømme at jeg har hatt en liten..tja..vet ikke helt..nedtur, kanskje? ..eller nei, egentlig ikke det heller..men en smule oppgitthet, iblandet en porsjon små-panikk. På vegne av venninna mi. Ja hun med huset, ja..
Vi har jo jobbet ganske iherdig i flere dager, for å rydde og tømme det..og i går ble det i alt 10,5 timer med jobbing på meg - inkludert 3,5 timer som jeg og sønnen min brukte for å tømme hemsen og få alt ned i hovedetasjen.

Og så langt, alt vél.. Det er bare det at nå skal jo alt sorteres..og pakkes. Så nå jeg vært en ny runde på butikker og sanket tomme bananesker..fjerde runden til nå..og må vel ut en tur til før dette er over.


 

Og nå er det sortering og pakking av blad og bøker på gang, som etterpå skal kjøres til biblioteket..utruligkjekt at de vil ha, så det kan komme andre til nytte =D

#blogg #hverdag #hverdagsblogg #hverdagsliv #arbeidsstykke #rydding #sortering #kaste #blad #bøker

6 kommentarer

Margrethe

21.04.2017 kl.16:11

Banankasser = flytting! Du står på! God venninne er du .... <3

Helene

21.04.2017 kl.16:35

Margrethe: Prøver i alle fall =) ..det verste er at nå blir jeg vel så lei de banan-eskene, at jeg blir antagelig å ønske dem pokker i vold når jeg skal rundt å hente til meg selv om et par uker, hehe =D

dvergpinschere i mitt hjerte

21.04.2017 kl.18:10

Høres slitsom ut ja! :-) Men blir en ende til slutt..

Helene

21.04.2017 kl.22:43

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja heldigvis - begynner å se slutten nå =)

suttung

21.04.2017 kl.19:49

Død å pine så mye bananer da ;-0

Helene

21.04.2017 kl.22:45

suttung: =D ...ja det er skrekkelige greier, det her.. =D

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits