GLA´DANS UNDER VINTERHIMMEL

..okey..dagens bilde er fra ei kald og klar vinternatt for noen år siden..det er tatt med selvutløser på kameraet - et gammelt Sony A200 - og er blant de første bildene der jeg klarte å få til såpass innstillinger, at det faktisk ble nesten like lyst som om det var tatt på dagtid. Får liksom ikke helt til det samme med kun mobiltelefonen min.. ;)
#blogg #foto #fotoblogg #fotografi #fotograf #hobbyfotograf #kamera #stativ #tripod #selvutløser #vinter #vinternatt #kaldt #stjerneklart #dans #nordnorge

6 kommentarer

suttung

19.04.2017 kl.08:53

Det var fint bildet. Jeg bruker ikke mobilen så mye, men jeg har en kamera app som hetr high speed camera og den er superbra.

Helene

19.04.2017 kl.09:24

suttung: Takk for det :) ..hmm..det er kanskje verdt å sjekke ut den appen..bruker kun telefonen nå, for jeg har fått ødelagt dslr-kameraet mitt..men skal nok skaffe meg et nytt etter hvert =D

kreativemeeg

19.04.2017 kl.08:53

Artig bilde :) Ønsker deg en fin dag :)

Helene

19.04.2017 kl.09:25

kreativemeeg: Takk for det..og en flottersfin dag til deg =)

Margrethe

19.04.2017 kl.21:54

Et kult bilde! Moro når man får det til - jeg tar mest mobilbilder........ men........ <3

Helene

19.04.2017 kl.22:02

Margrethe: Takker =) Ja det er veldig gøy å få til. For tiden tar jeg også mobil-bilder, for jeg har fått ødelagt kameraet mitt - og har ikke råd til å kjøpe nytt - riktig enda ;)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

48, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder, veldig mye tid til å farte land og strand rundt sammen med King Blaze - min elskede, gamle king cab - for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv

hits