hits

..OG DET SNØR OG SNØR OG...

I dag ble det litt små-kaotisk før jeg fikk starta dagen skikkelig. Sov kanskje en time i natt, og det merket jeg veldig godt på øyelokkene når jeg tok laus med kongen kvart på 8 mårrest. Men - avtaler er avtaler - og jeg hadde gjort en med venninna mi, om å starte tidlig med å få gjort mest mulig i huset hennes - så da var det bare å bøtte innpå med koffein og la det stå til.


 

Etter noen timers jobbing, var det klart for litt pause og inntak av næring..så jeg fant ut jeg skulle ta lunsjen med meg ut på verandaen hennes og nyte den der.. Oh du godeste..hadde vært ute i 10 sekund - så begynte det jaggu å snø. Så jeg ble ikke lenge ute der - i t-skjorte og gode greier - men fikk nå knipset et par bilder, så dere får sett et lite glimt av et fremdeles vinter-kledd Harstad.


..var som sagt ikke noe trivelig å stå bar-ermet i isende snø-kov - så resten av lunsjen ble fortært innendørs.. ;)
#blogg #hverdag #hverdagsblogg #hverdagsliv #kaffe #mårrakaffe #koffein #kopp #kaffekopp #lunsj #yt #vinter #snø #hus #by #utsikt #harstad #trondenes #troms #nordnorge

4 kommentarer

Victoria Larsen

18.04.2017 kl.18:54

Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

Helene

18.04.2017 kl.18:57

Victoria Larsen: Takk..og det samme til deg =)

Margrethe

18.04.2017 kl.21:52

Hmmm - det været gir seg aldri! Kom snøfnugg her også idag, det er jo rottekaldt..... <3

Helene

18.04.2017 kl.22:51

Margrethe: Huff ja..men nå må det vel i jøsse navn være ferdig med "krampetrekningene" snart =D

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

49, Harstad

Hvem er jeg, da? Jo - jeg er ei godt voksen dame fra nord-Norge, som elsker å være fri til å gjøre de tingene jeg vil - når jeg vil.. Hovedinteressene mine er friluftsliv, fotografering, håndarbeide og skriblerier..og i tillegg bruker jeg i perioder å farte litt land og strand rundt for å se store og små, spennende steder og hva de har å tilby.. Ps..har du Facebook, har jeg ei egen side der, kalt ZoeticWorld by Helene, og du er hjertelig velkommen til å stikke innom å se ;)

Kategorier

Arkiv